Stem på årets spiller 2018 / 2019

Så skal vi til den igen her i sommerpausen, AGF har som de forgangene 27 år overdraget retten til officielt at kåre Årets spiller i AGF til AGF Fanclub Aarhus, både div. medier og AGF træner-stab har deres egen kåring, men der er kun en afstemning der tæller og det er her, ALLE kan deltag i afstemningen. Af samme årsag har vi brug for din hjælp, både din stemme og at du deler afstemning med din venner på de medier du nu bruger

Vi trækker lod blandt alle, der har stemt via vores hjemmeside inden den 18. juli kl 18, om et gavekort til AGFs fanshop på 500 kr.

Ved afstemning bliver i bedt om at oplyse jeres mail adresse, det har kun det formål, at vi kan komme i kontakt med den heldige, der bliver udtrukket blandt dem der har stemt, efterfølgende bliver alle mail adresserne slettet.

Vores vandrepokal vil, ved først givende mulighed, bliver overrakt til den spiller der løber med æren og der vil inden overrækkelsen være en konkurrence om, hvem der overrække pokalen til spillerne, såfremt det er en spiller, der er i AGFs trup i den kommende sæson.

Deltag i afstemningen her