Bestyrelsen

Formand & presseansvarlig

Anja Lilli Beikes – anja.beikes@agf-fanclub.dk

Anja er 43 år og har været medlem af fanklubben i 17 år, hvoraf hun har brugt 16 af disse år på frivilligt arbejde i fanklubben. Først i Bjørneklubben, siden begyndte hun at skrive i Fæstningen, og i de sidste 13 år har hun været redaktør på Fæstningen. Hun har siddet i bestyrelsen i 3 år og har været næstformand i to år. Til dagligt er Anja gymnasielærer på Aarhus Handelsgymnasium Viby, hvor hun underviser i tysk og historie.

Bestyrelsesmedlem

Liva Kjær Hansen

Liva er 29 år, er uddannet biolog og kommer fra Aarhus. Hun er blevet valgt ind i bestyrelsen i 2018. Har været medlem af fanklubben siden 2012.

Bestyrelsesmedlem

Laura Dam John Hansen.

Laura er 29år, og er uddannet socialrådgiver.
Laura er valgt ind i bestyrelsen i 2019, og har været medlem i Fanklubben siden 2010.
Laura har tidligere været en del af bestyrelsen, og har ellers været almindelig frivillig i fanklubben.

Bestyrelsesmedlem

Kim Andersen

Kim er 34 år, og født i Aarhus. Uddannet Multimediedesigner og arbejder til dagligt som IT-konsulent. Kim er valgt ind i bestyrelsen i 2019, og har været medlem af fanklubben siden 1998. Flere kender nok Kim fra fanmiljøet og tribunerne rundt i landet, hvor han har været fast trommeslager de seneste 17 år.

Bestyrelsesmedlem

Sabrina Kahina Bech

Sabrina er 27 år, kommer fra Aarhus og studerer medicin på Aarhus Universitet. Hun er blevet valgt som suppleant til bestyrelsen i 2019 og blev så valgt til en et årig bestyrelsespost i 2020. Har været medlem af fanklubben siden 2012, hvor hun blandt andet har været aktiv i turudvalget.

Ekstern kasserer

Martin Malling

martin.malling@agf-fanclub.dk

Martin er 40 år og uddannet revisor. Martin er fanklubbens eksterne kasserer og står for årsregnskab, momsafregning, skat og bogføring samt betaling af fakturaer. Er ansvarlig for afregning fra busture og diverse arrangementer samt kontrol med de forskellige budgetter.