Formand og presseansvarlig

David Thorbjørn Møballe Knudsen

david.moballe@agf-fanclub.dk

Tlf.: 26 81 43 34

David, 29 år, har en uddannelse i Politik & Administration fra Aalborg Universitet. Han har været en del af bestyrelsen siden 2016, og formand siden 2018. David er kommet på stadion siden 1998.

David er også næstformand i Danske Fodbold Fans (DFF).

Anja Lilli Beikes

anja.beikes@agf-fanclub.dk

Anja er 40 år og har været medlem af fanklubben i 14 år, hvoraf hun har brugt 13 af disse år på frivilligt arbejde i fanklubben. Først i Bjørneklubben, siden begyndte hun at skrive i Fæstningen, og i de sidste 10 år har hun været redaktør på Fæstningen, derudover er hun formand for vores medieudvalg, der – udover Fæstningen – også har det overordnede ansvar for de sociale medier og fanklubbens hjemmeside.
Til dagligt er Anja gymnasielærer på Aarhus Handelsgymnasium Viby, hvor hun underviser i tysk og historie.

Liva Kjær Hansen

Liva er 28 år, kommer fra Aarhus og studerer biologi på Aarhus Universitet. Hun er blevet valgt ind i bestyrelsen i 2018. Har været medlem af fanklubben siden 2012.

Laura Dam John Hansen.

Laura er 28 år, og er uddannet socialrådgiver.
Laura er valgt ind i bestyrelsen i 2019, og har været medlem i Fanklubben siden 2010.
Laura har tidligere været en del af bestyrelsen, og har ellers været almindelig frivillig i fanklubben.

Kim Andersen

Kim er 33 år, og født i Aarhus. Uddannet Multimediedesigner og arbejder til dagligt som IT-konsulent. Kim er valgt ind i bestyrelsen i 2019, og har været medlem af fanklubben siden 1998. Flere kender nok Kim fra fanmiljøet og tribunerne rundt i landet, hvor han har været fast trommeslager de seneste 17 år.

Suppleant

Sabrina Kahina Bech

Sabrina er 26 år, kommer fra Aarhus og studerer medicin på Aarhus Universitet. Hun er blevet valgt som suppleant til bestyrelsen i 2019. Har været medlem af fanklubben siden 2012.

Ekstern kasserer

Martin Malling

martin.malling@agf-fanclub.dk

Martin er 39 år og uddannet revisor. Martin er fanklubbens eksterne kasserer og står for årsregnskab, momsafregning, skat og bogføring samt betaling af fakturaer. Er ansvarlig for afregning fra busture og diverse arrangementer samt kontrol med de forskellige budgetter.