Skal du snart have nye fodboldstøvler?

Skal du snart have nye fodboldstøvler?

Har du lagt mærke til at en enkelt spiller er begyndt at løbe stærkere og skyde hårdere?

Af Tom Bak Hansen

 Klokken er sådan cirka halv elleve. Den store flotte søjlehal på stadion er halv tom. Der sker ikke så meget her i dag. Der er ovre i arenaen, der er bold inden for i dag. Det er nu ligegyldigt. Vi har sat en ung fremad stormede AGF-spiller stævne her i dag. Velklædt, smilende, afslappet dukker han op og hilser høfligt på.

Michael Zacho – En af vores unge talenter gennemgår for tiden en rivende udvikling, Han forbedrer sig markant på mange fysiske og taktiske parametre. Det kan vi se i resultaterne fra for eksempel ”bip-testen”, men det er der også en grund til fortæller Zacho: ”Jo jeg har såmænd bare fået nye fodboldstøvler” fortæller han glad.

”En helt igennem fantastisk model af slagsen, med nanoteknologi eller sådan noget fisDer er gået mange dumsmarte bemærkning igennem luften til træning og i løbetest. Noget jeg gerne havde været foruden. Men de virker sgu!!!!”, jubler Zacho.

Den russiske forbindelse

Den førende russiske fodforsker Dooka Troyaskagidayskaya har opfundet og udviklet støvlen, ”Foot of power” som gør bæreren bedre i flere henseender. For det første forbedrer det bærerens skudstyrke og præcision med cirka 15 %, og det øger også bærerens tophastighed med cirka 10 %. Noget man simpelthen skal se. før man tror det, som opfinderen selv udtrykker det via en skidt internetforbindelse.

Det har krævet en del arbejde og en helt ekstra ordinær indsats for vores russiske ven at nå her til. at hans sko nu står på tærsklen til de vestlige markeder.

Først blev der forsøgt med det lukrative kinesiske marked men det er særdeles indviklet for en russisk modstander af det nuværende politiske system at få lov til mere end at slå en bule i en blød hat i den uge, hvor to torsdage mødes. Så der blev ganske simpelt og billigt iværksat en mail fishing kampagne, og så var der gevinst med den unge lovende danske spiller, fortæller vor russer.

 AGF´s fysiske træner, Thomas Rostgaard Andersen, som har en Bachelor i sportsscience, fortæller, at han aldrig har set noget lignede. ”Vi kiggede godt noget da Zacho ville have kampstøvlerne på under almindelige fysiske test, men nu kan vi godt se hvorfor. De gør ham bare så meget bedre. Det er helt vildt, og vi kan se, at den slags støvler bare er fremtiden. Forestil jer en superhurtig kant, der lige smider 15 % mere fart på til de vigtige kampe. Det er helt vildt!! Hvilket våben!!”

Hvad så nu?

Det hele lyder jo lidt for godt til at være sandt så vi graver i hvorfor hele truppen ikke allerede render rundt i de her vidundersko?

”Jamen det er ret enkelt”, fortæller Zacho, ”Nu er det her en prototype, som kommer til at tage noget tid at få sat i masseproduktion, og mange andre spillere har jo sponsoraftaler angående kampstøvler, så det skal klubben i gang med at forhandle med de enkelte spillere om. Der ligger et enormt arbejde og venter lige der. Jeg har bare været så heldig ikke at være omfattet af aftalen som ung spiller endnu, og så slog jeg til, da ham russeren sendte en mail med et helt fantastisk tilbud”, slutter Zacho.