Billetsalg til Danmark – Tyskland

Gør dig klar til vaskeægte EM-eufori, når Danmark til juni tager i mod verdensmestrene fra Tyskland for at markere 25-årsjubilæet for Danmarks største fodboldtriumf gennem tiderne.

 

Kamp: Danmark – Tyskland

Dato/tid: Tirsdag d. 6. juni 2017, kl. 20:45

Sted: Brøndby Stadion

Billetpris: 90 DKK/stk., ståpladser (Sydsiden, nedre)

 

Bindende deadline for bestilling er Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 20:00

Bestilling er bindende og kan kun ske skriftligt per mail til:

Josephine: kbh@agf-fanclub.dk

I mailen skal der stå navn, AFA medlemsnummer og mobilnummer. Billetterne skal betales inden deadline, og det gøres ved at sætte pengene ind på fanklubbens konto:

Sydbank Reg. nr. 7120 kontonummer 1086668.
Husk at skrive navn og medlemsnummer på.

Alle bestillinger samles op umiddelbart efter deadline. Billetterne udleveres på kampdagen – info om mødested og tidspunkt fremsendes på mail. Det er ikke muligt at få fremsendt billetterne.

Vi forventer, at deltagerne er AKTIVE. Stemningstribunen er for DFF-medlemmer som vil være med til at skabe en fænomenal kulisse til Danmarks landsholdskampe – synligt og ikke mindst vokalt. Hvis I ønsker siddepladser eller børne/pensionistbilletter, så er I ikke det rette sted – disse kan til andre tribuner erhverves via DBUs billetsalg.

Kravene, til de der deltager, er de samme som altid. Man skal være medlem af fanklubben, og man skal være indforstået med at deltage i stemningsarbejdet. Da det er landsholdet, vi er der for at bakke op, så skal man også huske at lægge sine klubsymboler/trøjer derhjemme. Vi forventer selvfølgelig at jeres medlemmer er bekendte m. disse regler samt de vante regler for et fodboldpublikum (altså vi vil ikke se fyrværkeri/pyroteknik/røg, kasten med ting/øl, voldelig/racistisk adfærd, løben på banen o.s.v.). Overtrædes disse regler og tager gruppen ikke ansvar for deres deltagere, så vil det medføre at man fremadrettet ikke kan købe billetter gennem os.

Vi stiller ikke krav til alder for deltagelse, men gør opmærksom på at det er en stemningstribune, man skal være indforstået med at man står op og er aktive deltagere, der ønsker at skabe stemning. Vi udviser derfor ikke særlige hensyn til børnefamilier eller folk der sidder passivt på deres bagdel – dertil findes der en børnetribune samt ordinært salg til kampene.

GO’ KAMP!