En af de syv nominerede spillere (6/7)

Årets spiller 2016

Vi har med hjælp fra brugerne af AGF Fanclub Aarhus’ facebook side, mtac.nu, agffan.dk og agf.dk fundet de 7 nominerede spiller. Selve afstemningen er hemmelig – kun www.efficiens.nu, der igen i år har været så venlig, at hjælpe os med afstemningen følger resultatet løbende. Afstemningen afsluttes den 15. juli 2016.

Morten ” Duncan ” Rasmussen: 31 år og angriber. Duncan vendte hjem til AGF i vinterpausen og har siden lavet 13 mål i 17 kampe. Han er i ligaen dette forår noteret for 2 assists. Inden Duncan vendte hjem havde han bl.a. spillet i Brøndby, Celtic, AAB og  Midtjylland. Duncan har i alt for AGF spillet 125 kampe og scoret 46 mål indtil videre.  Målsnittet fortæller alt om Duncans præstation i foråret.

Bolden sparkes videre til www.agf.dk , der præsenter den næste i rækken af nominerede spiller, du kan allerede nu stemme på den af de 7 nominerede spillere du mener der er Årets spiller 2016 (i sæson2015/2016)