En af de syv nominerede spillere (5/7)

foto.: agf.dk

Årets spiller 2016

Som led i afstemning om årets spiller har vi æren i at præsenter den næste i rækken af nominerede spiller den gang er vi kommet til Niklas Backman. Vi har med hjælp fra brugerne af AGF Fanclub Aarhus’ facebook side, mtac.nu, agffan.dk og agf.dk fundet de 7 nominerede spiller.

Selve afstemningen er hemmelig – kun www.efficiens.nu, der igen i år har været så venlig, at hjælpe os med afstemningen følger resultatet løbende. Afstemningen afsluttes den 15. juli 2016.

Niklas Backman: 27 år og forsvarsspiller. Niklas kom til AGF i vinters og er siden noteret for 18 kampe og 1 mål. Inden Niklas kom til AGF havde han bl.a. spillet for Dalian Aerbin i Kina, Väsby united og AIK Stockholm. I superligaen er Backman noteret for 2 assists. Brølstærk duelspiller i hele sæsonen

Bolden sparkes videre til www.mtac.nu. der præsenter den næste i rækken af nominerede spiller, du kan allerede nu stemme på den af de 7 nominerede spillere du mener der er Årets spiller 2016(i sæson2015/2016)