En af de syv nominerede spillere (4/7)

Årets spiller 2016 ??

I skal ikke snydes for præsentation af årets spiller 2015, som igen i år er blandet de 7 sidste kandidater i kapløbet om titlen, præsentation blev bragt på www.agf.dk

Vi har med hjælp fra brugerne af AGF Fanclub Aarhus’ facebook side, mtac.nu, agffan.dk og agf.dk fundet de 7 nominerede spiller.

Selve afstemningen er hemmelig – kun www.efficiens.nu, der igen i år har været så venlig, at hjælpe os med afstemningen følger resultatet løbende. Afstemningen afsluttes den 15. juli 2016.

Jens Jönsson.  23 år og midtbanespiller. Han kom til AGF i 2005 fra Lyseng og han havde inden da været i Viby. I denne sæson har han spillet 36 kampe for AGF. Han blev ifm. Trænerskiftet i vinters flyttet fra forsvaret til midtbanen. Jens har totalt spillet 117 kampe i den hvide trøje og scoret 2 mål. Har især vist et godt overblik og fighterevne på midtbanen i foråret

Bolden sparkes videre til www.agf-fanclub.dk , der præsenter den næste i rækken af nominerede spiller, du kan allerede nu stemme på den af de 7 nominerede spillere du mener der er Årets spiller 2016(i sæson2015/2016)