En af de syv nominerede spillere (7/7)

Årets spiller 2016

Som led i afstemning om årets spiller har vi æren i at præsenter den næste sidste nominerede i rækken af nominerede spiller den gang er vi kommet til begrebet ”POKAL”Vi har med hjælp fra brugerne af AGF Fanclub Aarhus’ facebook side, mtac.nu, agffan.dk og agf.dk fundet de 7 nominerede spiller.

Selve afstemningen er hemmelig – kun efficiens.nu, der igen i år har været så venlig, at hjælpe os med afstemningen følg
er resultatet løbende. Afstemningen afsluttes den 15. juli 2016.

 

Pokalen – Største kamp og oplevelse i 20 år. Stor tak til hele truppen for festen. Fantastisk tur, der startede i efteråret og levede vinteren over, men der var ikke mange der troede på avancement mod SønderjyskE. Men på kalenderens første forårsdag leverede holdet sensationen med en sejr på 3-0.

Derefter fulgte udekampen i Aalborg og en sejr på 2-0, og nu blev der ikke længere hvisket ”finale” i Aarhus. Men vi skulle hele følelsesregisteret igennem i returopgøret hjemme der fik en euforisk og ikke mindst kaotisk afslutning. Efter at have været nede i den nordjyske sæk med 0-2, viste drengene at de ville det anderledes og fik vendt kampen til 2-2 og dermed var finalen en realitet.

Finalen var et kapitel for sig. Stor ros og tak for en solid indsats og for aldrig at opgive troen på, at det kunne lade sig gøre. Også en tak til Aarhus for festen og også til ledelsen for at kæmpe en kamp bag stregerne for, at så mange AGF fans som muligt skulle være en del af festen.

Pokalen er speciel og derfor er hele truppen indstillet til prisen som årets spiller som tak for oplevelsen.

Det var en mandfolkepræstation, men vi er ikke mætte.

Bolden sparkes videre til JER!!!!

 I har til den 15. juli til, at afgiv din stemme,

 Årets spiller 2016 (i sæson2015/2016)