VM-PLAYOFF!!!

Hermed information om billetsalget til play-off kampen mod Irland.

Kamp: Danmark – Irland

Dato/tid: Lørdag d. 11. november kl. 20.45

Sted: Parken, KBH

Billetpris: 405 DKK/stk. (enhedspris på afsnittet, som udgangspunkt kategori 2)

Grundet høj efterspørgsel er der en kort deadline.

Bliver der stor efterspørgsel – vil der ske en fordeling fanklubberne imellem.

Deadline for bindende bestilling er Onsdag d. 25. oktober kl. 18:00

Bestilling er bindende og kan kun ske skriftligt per mail til:

Josephine: kbh@agf-fanclub.dk

I mailen skal der stå navn, AFA medlemsnummer og mobilnummer. Der kan kun bestilles én billet pr. medlem. Billetterne skal betales inden deadline, og det gøres ved at sætte pengene ind på fanklubbens konto:

Sydbank Reg. nr. 7120 kontonummer 1086668.
Husk at skrive navn og medlemsnummer på.

Alle bestillinger samles op umiddelbart efter deadline. Billetterne udleveres på kampdagen – info om mødested og tidspunkt fremsendes på mail. Det er ikke muligt at få fremsendt billetterne.

Vi forventer, at deltagerne er AKTIVE. Stemningstribunen er for DFF-medlemmer som vil være med til at skabe en fænomenal kulisse til Danmarks landsholdskampe – synligt og ikke mindst vokalt. Hvis I ønsker siddepladser eller børne-/pensionistbilletter, så er I ikke det rette sted – disse kan til andre tribuner erhverves via DBUs billetsalg.

Kravene til de der deltager er de samme som altid. Man skal være medlem af fanklubben, og man skal være indforstået med at deltage i stemningsarbejdet. Da det er landsholdet, vi er der for at bakke op, så skal man også huske at lægge sine klubsymboler/trøjer derhjemme. Vi forventer selvfølgelig at jeres medlemmer er bekendte m. disse regler samt de vante regler for et fodboldpublikum (altså vi vil ikke se fyrværkeri/pyroteknik/røg, kasten med ting/øl, voldelig/racistisk adfærd, løben på banen o.s.v.). Overtrædes disse regler og tager gruppen ikke ansvar for deres deltagere, så kan det medføre at man fremadrettet ikke kan købe billetter gennem os.

Vi stiller ikke krav til alder for deltagelse, men gør opmærksom på at det er en stemningstribune, man skal være indforstået med at langt de fleste står op og er aktive deltagere, der ønsker at skabe stemning. Vi udviser derfor ikke særlige hensyn til børnefamilier eller folk der sidder passivt på deres bagdel – dertil findes der en børnetribune samt ordinært salg til kampen.

GO’ KAMP!