BREAKING NEWS:

AGF Fanclub Aarhus har opdaget, at på baggrund af den specielle situation omkring Corona Virusset er der ualmindelige transfermetoder under opsejling.

Af Tom Bak Hansen

 

Det her forår og denne sommer kommer til at handle om handel, om transfers på godt og ondt, om alt det vi hader og elsker ved moderne fodbold – og vi VED, at Peter ”PC” Christiansen er med helt fremme i førertrøjen!!!

 

Nytænkning.

Skåret helt ind til benet så har vores hverdag jo fået et los i de dele, der gør rigtigt ondt, og det har fodboldverdenen også!!! EM er udskudt, Champions League og Europa League er sendt til hjørne og ingen ved, hvordan og hvorledes de nationale ligaer kommer til at blive afgjort sådan for alvor. Det næste der så venter, er naturligvis transfervinduet. Og her, her er PC sgu helt med på beatet!!!

PC har ganske enkelt vist en nytænkning der grænser til genialitet: Han har genopfundet gode gamle og velafprøvede handelsplatforme til at afsætte og opkøbe spiller på.

 

Nethandel.

AGF gør alt hvad de kan for at tilpasse sig myndighedernes krav omkring at undgå smittespredning, så nettet ligger jo lige til højreskøjten at starte med.

PC er begyndt at sætte spillere til salg i lukkede grupper på Facebook Market. Noget foregår jo som direkte salg, men vi har opfattet, at andet kører som auktioner, nogle endog som stille auktioner!! Andet foregår på den del af nettet, der hedder ”Det sorte internet” om det er her, at vi finder den næste Bundu og Amini er uvist.

Det forlyder også, at de ringeste spiller ryger på Gul & Gratis ret hurtigt efter deres auktioner ikke opnår mindsteprisen. Dette har dog været svært at få endeligt be- eller afkræftet.

 

Markedspladserne.

Som den ser ud nu, så er en stor del af forårets og sommerens gode gamle markeder i stor fare for ikke at blive gennemført, men vi er kommet i besiddelse af et skriftligt oplæg, der beskriver forskellige scenarier omkring det at stå og falbyde en god gedigen defensiv midtbanespiller på en markedsbod. Der beskrives forskellige situationer som omhandler skam og underbud, jyske priser, skattefri godtgørelser og skarpe priser. Der er sågar en beskrivelse af en handlingsplan på, hvorledes PC bør tackle en skruppelløs midtjysk manager, der ”vil oplyses om mindsteprisen på Fætter Lækker”.

PC er med andre ord en velforberedt mand udi det transfervindue, der venter AGF.

 

Afregning, Money, Money, Money!!!!

En anden ting vi har erfaret er at der også kigges på alternative afregningsmetoder.

På nettet handles der jo selvfølgelig i Bitcoins og Libra. Det er svært ikke at bifalde det i den usikre tid, som vi går i møde pt.

Men i det skriftlige materiale, som vi har fået på hånden, beskrives der flere andre materielle afregninger, som bedst kan kaldes kreative!!

 

Vi nævner i flæng:

  • Gåture ved en tilfældig å
  • Diskoteksture
  • Gavekort til Gerners Grill

Dette har vi intet at udsætte på, blot vil vi slutte med at konstatere, at PC udviser en handlekraft, der er beundringsværdig i disse tider.

 

Tak for det!