En af de syv nominerede spillere (2/7)

Årets spiller 2016

Nu er det blevet tid til selve afstemningen. Vi har med hjælp fra brugerne af AGF Fanclub Aarhus’ facebook side, mtac.nu, agffan.dk og agf.dk fundet de 7 nominerede spiller.

Selve afstemningen er hemmelig – kun www,efficiens.nu, der igen i år har været så venlig, at hjælpe os med afstemningen følger resultatet løbende. Afstemningen afsluttes den 15. juli 2016.

Danny Olsen: 31 år og midtbanespiller. Danny kom til AGF i 2014 og havde forinden bl.a. spillet i Midtjylland, Nordsjælland og AB. Han har i denne sæson spillet 33 kampe og scoret 7 mål. I superligaen er han noteret for 8 assists. I alt i hans tid i AGF har han spillet 72 kampe og nettet 15 gange. En spiller der er på vej tilbage til sit absolutte topniveau

Bolden sparkes videre til www.agffan.dk , der præsenter den næste i rækken af nominerede spiller, du kan allerede nu stemme på den af de 7 nominerede spillere du mener der er Årets spiller 2016(i sæson2015/2016)