AGF Musik

AGF Musik er vores seneste tiltag på AGF-fanscenen og vi er kun i opstartsfasen.
PAM bliver en permanent kobling mellem Aarhus som musikkens by og byens hold.

Tanken er enhver AGF fan kan finde en samlet flok sange online, når der skal varmes op til en kamp eller fejres en sejr. Det bliver her i første omgang på Spotify og flere platforme vil følge henover foråret.

Vi lægger ud med 7 nyindspillede sange af Aarhusianske kunstnere og i foråret tilføjer vi omkring 40 tidligere indspillede sange. Naturligvis kommer der flere nye sange efterhånden som de indspilles.

Du præsenteres herunder for de musikere som har været super søde at deltage med nye sange og vi håber meget, du giver dem al din support. Ceres smager bedre med gode venner og god musik.


Fotokredit: Rune Asak

Den Evige Nedtur – AGF’er

I nøden skal man kende sine venner. Så AGF og Den Evige Nedtur er rigtige venner. Jodle Birge-style. Altid i modvind, altid misundelige over det grønne græs på det andet stadion (med mindre de har kunstgræs, det syntetiske lort kan de holde for dem selv). Den Evige Nedtur er en flok kreative, uatletiske gøglere der ved alt om AGF. Men siden Jacob Nielsen og PC aldrig ringer og spørger os til råds, har vi i stedet lavet en sang’er med opskriften på succes. AGF’er. Hør den på Ceres Park samt alle streaming-tjenester. Medgang gør venner, modgang prøver dem. Uge efter uge, mandagskamp efter mandagskamp.

PS: Den Evige Nedtur er en selvmordskult…
PPS: hvis PET læser med er vi en blomsterforretning

Det med småt:

Tekst – Ham Den Lange, Søren Karim & Jøden
Beat – Beanz & J.Milo
Elspade – Terry O’Tool

Den Evige Nedtur på Instagram:

https://www.instagram.com/denevigenedtur

Facebook sider:

https://www.facebook.com/MichaelJoden
https://www.facebook.com/bogfinkevej
https://www.facebook.com/www.hamdenlange.dk
https://www.facebook.com/TheRealPapiBlanco


Fotokredit: Louise

The Broken Beats – Fredensvang

The Broken Beats er et Whirling Power Pop band fra Aarhus med ca 20 år på bagen. De spiller drømmende, sfærisk og helt igennem sentimental musik.

Bandet, med sanger, guitarrist og sangskriver Kim Munk i front, har gennem tiden haft intet mindre end 56 medlemmer. The Broken Beats er blandt andet kendt for fantastiske live koncerter (bl.a. spillet i slowmotion) og radio hitsene ”Essentials” og ”The Rules”.

På nummeret ”Fredensvang” har de inviteret rapperen Raymound Dogchild med på deres udgave en et AGF tribute nummer – det bedste bud på et nyt friskt indmarch nummer.

The Broken Beats på facebook:

https://www.facebook.com/thebrokenbeats

The Broken Beats på Spotify:

https://open.spotify.com/artist/7uikZ6M35ayO3KERQhDYtw?si=gUKGcfepTgawybHAJiEqyA

The Broken Beats på Instagram:

https://www.instagram.com/thebrokenbeats/


Allan RH – Brødre I Krig

Jeg er først og fremmest kæmpe GFer og har været det siden 1993. Mit første store idol var Søren Andersen.

Jeg elsker de mange minder med holdet og fans , glemmer aldrig de kampe, hvor vi fans viser en storhed kontra altid at være hadsk. Kampe som den i Vejle, hvor vi hylder den Vejle fan, der kom med med helikopter på banen. Det gør mig stolt , at vi flere gange har domineret på den måde.

Jeg håber, at alle vores fangrupperinger kan stå sammen om det fælles bedste.

Mht. Mig selv, så har jeg lavet musik på hobby-plan i over 20 år og det er blevet til over 100 produktioner. Dog har jeg kun udgivet 5 sange, nemlig AGF albummet , som man også kan finde på Spotify. Jeg er nok mest kendt for min dance version af “de modigste helte fra byen” som vist er det mest spillede AGF støttenummer gennem tiden. Jeg er vild med Malaga tanken og håber hele stadion en dag synger den. Før den kom på, havde jeg selv udgivet en sang til det formål som hedder “Forevigt bestå” . KSDH.

Allan RH på Facebook:

https://www.facebook.com/AllanRHmusic/


Fotokredit: Theresa

Heroes 2 None – A.D. 1880

HEROES 2 NONE er et Oi! / streetpunk band fra Aarhus.

Aarhus Stiftstidende kaldte HEROES 2 NONE et allstar band inden for deres genre og det kan man vel også med rette gøre.  Bandet blev dannet i slutningen af 2016 af 4 veteraner fra det danske Punk og Oi! miljø. De har adskillige internationale koncerter bag sig og debut pladen udkom sidste år på Tyske ”Oi! The Nische Records”. Den høstede mange flotte anmeldelser i både Danmark og udlandet. Blandt andet skrev Engelske VIVA LE ROCK MAGAZINE: ”Up there with the likes of COCK SPARRER, LAST RESORT and THE BUSINESS” og Danmarks største Metal magasin METALIZED, gav 9 ud af 10 stjerner og roste deres live optrædener i store vendinger.

Aggressivt, minimalistisk og melodiøst er de 3 ord, der særdeles godt beskriver HEROES 2 NONE. Inspirationerne hentes i den britiske 70′ og 80′ Punk rock og Oi! genre, samt den nutidige europæiske streetpunk scene, tilsæt så et skud Rock’n’roll, lidt hardcore, et enkelt heavy lick og det hele blandes til en unik lyd, som ikke lyder som noget andet band i Danmark!

Bandet har netop udgivet E.P´en ”50, Fat & Out” som blandt andet indeholder en hyldest til A.G.F.

Vi garanterer en uimodståelig trang til i hvert fald at vippe med foden når HEROES 2 NONE indtager scenen!!

HEROES 2 NONE består af:

Søren Hald: Vocal.
Steen Thomsen: Guitar / backing vocal.
JP: Bass / backing vocal.
Dr. Golczyk: Trommer

Info. & kontakt:

https://www.facebook.com/Heroes2None/

Musik & merch:

https://heroes2none.bandcamp.com/album/villains-2-all


DJ FMD – Storhedstid

Storhedstid er lavet af livslang AGF fan DJ FMD og de 2 århus rappere Lax og Nicho1. Nummeret er en hyldest til 90’ernes AGF hold og en tid med storhed. Det bringer minder om pokalfinalen og opgørene med BIF. Det er også en hyldest til alle dem der weekend efter weekend støtter de hviie og et løfte om tilbagevenden til storhed.

DJ FMD på Facebook:

https://www.facebook.com/djfmd
https://www.facebook.com/LAXDANMARK/
https://www.facebook.com/Nicho1-tidligere-K-liir-38079717603/

DJ FMD Musik:

https://soundcloud.com/dj-fmd
https://soundcloud.com/nicholai-friis-pedersen
https://soundcloud.com/lax8000c
https://www.youtube.com/formanden75
https://open.spotify.com/artist/4nqdXSwszmjt8WDqFhpPpW?si=uSfBrt6zR6mQbPBl6kOzQw


Soulful Injection – AGF Vi Løfter Fanen

”SOULFUL INJECTION” en duo fra Aarhus, bestående af Annette Trollegaard Lorentzen og Peter Nielsen. De har lige skrevet og udgivet en ny AGF fansang.

Sangen hedder ”AGF – Vi løfter fanen” og handler om holdånden, fans’nes dedikation til holdet og gode sammenhold på tilskuerpladserne og optil kampene. Det er en dejlig popsang, som er både iørefaldende, godt produceret og let at synge med på.

Duoen har nydt at skrive til det lokale fodboldhold, som de også har fulgt gennem tiden. Flemming Bamse Jørgensen inviterede i 2009 hans kor Bamse Allstars (TV2) til fodboldkamp i Ceres Park. Annette var blevet udvalgt til at være med i hans kor via en audition, og det var på det tidspunkt SOULFUL INJECTION startede deres interesse for AGF holdet.

Annette og Peter siger selv, at de har nydt at skrive sangen til AGF Aarhus, og de var meget glade over at blive spurgt personligt af Jakob Rasmussen, som også er en dedikeret fan og aktiv i klubben.

SOULFUL INJECTION er kendt for deres energiske, iørefaldende og involverende pop/rock koncerter med et twist af soul, og det har skaffet dem mange trofaste fans både i Danmark og Tyskland. Bandet blev dannet i 1995, da Annette Trollegaard Lorentzen (sang og guitar) og Peter Nielsen (guitar og sang) gik på ”Musicians Institute (MI)” i Los Angeles. Deres musik appellerer til et bredt publikum, og når sangene bliver fremført live, er det med masser af energi og stor indlevelse – både når de spiller med et stort band i ryggen og som akustisk duo.

Deres musik har bragt dem vidt omkring, og udover koncerter herhjemme, har de også spillet flere gange i Tyskland og England. SOULFUL INJECTION deltog i 2014 i en prestigefyldt sangskriverkonkurrence ”The Troubadour” i Berlin, hvor de også jævnligt spiller koncerter.

Herhjemme har sangene bragt dem forbi festivaler som Mosstock Festival i Skanderborg og Silkeborg SPOT festival, ligesom de har opvarmet for større danske navne som f.eks. Søs Fenger, Eran DD og Flemming Bamse Jørgensen.

I 2014 og 2019 spillede de i Tivoli Friheden til Fed Fredag, hvor de varmede op for Dodo & the Dodos, Danser med Drenge og Østkyst Hustlers.

SOULFUL INJECTION har indspillet 12 sange i London, som snart bliver udgivet. Albummet er produceret af Nicky Brown, som bl.a. har skrevet sange for Earth, Wind & Fire, og produceret for Madonna. Derudover har Marc Franks mixet albummet. Marc har produceret og mixet for bl.a. Rihanna, Oasis, David Bowie, Bob Marley og Van Morrison. I 2014 udgav de en radiovenlig single ”Feels so good”, der er indspillet og produceret i London. Følg med på https://www.facebook.com/soulfulinjection

Duoen har deltaget i Dansk Pop Talent i 2017 på DK4, hvor de fik stor ros for deres optræden og sangskriverevner. Her fik SOULFUL INJECTION prøvet kræfter med at skrive på dansk. Og det kom der to iørefaldende sange ud af ”Vi forstår hinanden” og ”Livet tilbage”. Lyt til deres AGF sang ”AGF – Vi løfter fanen” på Spotify og Itunes.