Udebaneture

Turudvalget kan kontaktes på turudvalg@agf-fanclub.dk.

Turudvalget arrangere transport til alle fanklubbens ture til AGF’s udebanekampe om det er med bus, tog m.m. Turudvalget sørger for bestilling af busser, indkøb af øl, vand, chips og lignende og Turudvalget sørger for frivillige turledere til alle fanklubbens busser, så der er styr på alt det praktiske i forbindelse med turene, herunder kan man læse hvilket ansvarsområde/beføjelser turlederne har.

OBS! Vi bestiller bus fire hverdage før kampdagen, så vil du være sikker på at komme med,

så er sidste chance for tilmelding kl. 15 den pågældende dag

Turlederne:

• Må ikke drikke sig fulde på en uansvarlig måde – det er dog tilladt at få et par genstande.
  • Er på udebaneture ansvarlige for registrering af deltagerne, modtagelse af betaling ved påstigning af bussen, husk evt. opsamling/afstigning på turen samt eventuel udlevering af entrebilletter til kampen.
  • Informerer alle i bussen om salg af øl, vand etc., pauser og afgangstidspunkt efter kampen.
  • Sørger for salg af øl, vand, chips etc. i bussen.
  • Hvis turlederne vurderer at du har fået for meget, at drikke eller din opførelse ikke lever op til alm. God opførelse, så kan de bede dig om at forlade bussen
  • Bestemmer, hvornår og hvor længe der holdes pauser.
  • Er derimod IKKE ansvarlige for at folk kommer med bussen efter pauser og efter kampen, misser du bussen forgår din hjemtransport for egen regning
  • Det er ikke et krav at turlederne har haft førstehjælp.
  • Turen og indgangsbilletten er gratis for turlederne

Kunne du tænke dig at være turleder i fanklubben, kontakt venligst Turudvalget for yderlige info

Generelle regler for deltagelse i Fanklubbens udebaneture.

Alle afgange og ankomster foregår fra Valdemarsgade ved Musikhuset, 8000 Aarhus C.

Dit ansvar

• Du bedes tage hensyn til sine medpassagerer; men der gøres opmærksom på at Fanklubbens busser er stemningsbusser hvorfor der forekomme fest, farver og sang i busserne.
  • Du må ikke medbringe egne drikkevarer i bussen.
  • Er du så uheldig at ødelægge noget i bussen fx et gardin, kopholder m.m. skal det selvfølgelige erstattes af en selv. Så husk at behandle bussen med respekt.
  • Skulle der være fx indbrud i bussen under kampen, er det din egen forsikring, der skal dække dit tab, så lad venligst være med at tag ting med større værdi med på turene.
  • Der sælges ikke drikkevarer med alkohol til unge under 18 år.
  • For at få turen til medlemspris skal gyldigt medlemskort eller kvittering for betalt kontingent kunne fremvises i bussen. Indmeldelse i fanklubben kan ske ved kontant betaling i bussen, hvorved medlemsrabatten på turen opnås.

Tilmelding til turene foregår ved at benytte Medlemsportalen

Der lukkes for tilmelding af ikke medlemmer af fanklubben fire hverdage før kampdagen.

Tilmeldingen er bindende. Såfremt du, eller andre du har tilmeldt udebliver, er det dit ansvar og du vil blive opkrævet for turen alligevel, såfremt du ikke melder afbud til turudvalg@agf-fanclub.dk, inden tilmeldingsfristen er udløbet.

Opsamling – og afstigning ved motorvejsafkørsler.

Der er mulighed for af-/påstigning undervejs på ruten efter nærmere aftale. Dette skal meddeles ved tilmelding sammen med mobiltelefonnummer, således vi kan komme i kontakt med jer ved forsinkelser og lignende.

Husk bussen skal kunne stoppe lovligt, så vi har ikke opsamling/afstigning på selv afkørelsesrampen.

Vi har for eksempel holdt rigtige mange gange ved Horsens afk. 56(E45), Vejle Transportcenter(E45) Middelfart Afk. 58 B (E20), Slagelse transport center(E20)

Skulle du kun have behov for at tage bussen enten ud eller hjem fra en udekamp, eller ønsker du at stå på undervejs i nærheden af en de motorvejsfrakørsel, der nu passeres på turen til kampen, skal du alligevel betale fuld pris.

Mad og drikke

I busserne sælges følgende produkter

CERES TOP Pilsner. 1 stk. 10 kr., 3 stk. 25 kr., 1 kasse 250 kr.

Pepsi, Pepsi Max, Faxe Kondi, Faxe Kondi free og Nikoline 1 stk. 10 kr., 3 stk. 25 kr.

Kildevand ½ liter. 1 stk. 5 kr.

Diverse Cider med alkohol 20 kr. pr. flaske.

OK Snacks Bacon Chips 10 kr. pr. pose

Pauser under turen

Da busserne er røgfrie og kun udstyret med et nødtoilet, bliver der holdt ryge/tisse pause på turen. Tid og sted for disse pauser styres af turlederne. En pause varer normalt ca. 10-15 min i forhold til chaufførens køretid.

Efter kampen

Busserne kører så vidt muligt retur mod Aarhus 15 min. efter slutfløjtet. Det er dit eget ansvar at komme med hjem, så vær klar til at tage af sted med bussen hurtigst muligt og lad være med at blive hængende unødigt på stadion eller andre steder.

Bussen venter ikke!!

Vi tager forbehold for uforudsete hændelser

Vi refunderer ikke betaling for turen i tilfælde af uforudsete hændelser, såsom spærring af bro, ulykker, mekanik og lignende, der evt. skulle gøre, at vi ikke kan komme frem til den pågældende kamp. Ligeledes vil det tilmeldte medlem i tilfælde af sygdom hos deltageren selv, nærmeste familie eller lignende tilfælde alligevel modtage en opkrævning på turens pris, såfremt der ikke er meldt afbud inden sidste tilmelding.

Hvis du oplever problemer på turene eller har idéer til forbedringer, vil vi meget gerne høre fra dig, da vi ønsker, at alle skal have en rigtig god oplevelse på turene. Ris/ros sendes til turudvalg@agf-fanclub.dk el. bestyrelse@agf-fanclub.dk

Du ønskes en rigtig god tur med AGF Fanclub Aarhus. Vi glæder os til at se dig!

Vi ses!