Jan Jensen

jan.jensen@agf-fanclub.dk

Jan, 41 år er uddannet kok, arbejder på en lille cafe i latinerkvarteret i smilets by, har været frivillige i fanklubben side 1995, han har siddet i bestyrelsen siden 2004 og de sidste 7 år som formand.
Derudover er Jan bestyrelsens kontakt til AGF.

David Thorbjørn Møballe Knudsen

david.moballe@agf-fanclub.dk

David, 27 år, har en uddannelse i Politik & Administration fra Aalborg Universitet. Han er i 2016 valgt til bestyrelsen. Han er kommet på stadion siden 1998. Davids opgaver indebærer blandt andet kontakten til fanklubbens frivillige.

David er også suppleant i Danske Fodbold Fanklubbers bestyrelse.

Vibeke kilian

vibeke.kilian@agf-fanclub.dk

Vibeke, 43 år er uddannet kok. Har været i bestyrelsen siden 2007 foruden det år, hun var fankoordinator for AGF.
Vibeke er højre hånd til kontaktpersonen i stadionudvalget samt hun er kontaktperson for eventudvalget. Hun har også kontakten med sikkerhedschefen på hjemmebane samt kontakt med AGF om hvilken spiller som skal i fanområdet efter kampen og afhentning af spilleren efterfølgende.
Kontaktperson ang tifo til landskampene.
Ellers hjælper hun til hvor der er brug for det.

Anja Lilli Beikes

anja.beikes@agf-fanclub.dk

Anja er 40 år og har været medlem af fanklubben i 14 år, hvoraf hun har brugt 13 af disse år på frivilligt arbejde i fanklubben. Først i Bjørneklubben, siden begyndte hun at skrive i Fæstningen, og i de sidste 10 år har hun været redaktør på Fæstningen, derudover er hun formand for vores medieudvalg, der – udover Fæstningen – også har det overordnede ansvar for de sociale medier og fanklubbens hjemmeside.
Til dagligt er Anja gymnasielærer på Aarhus Handelsgymnasium Viby, hvor hun underviser i tysk og historie.

Dennis Jensen

dennis.jensen@agf-fanclub.dk

Dennis er en ung og frisk mand på 25 år, som er fuld af energi og brænder for at gøre en forskel for AGF Fanclub. Han arbejder som musiker og har medvirket i et par enkelte film. Det Dennis primært står for er børne- og ungeudvalget.

Ekstern kasserer

Martin Malling

martin.malling@agf-fanclub.dk

Martin er 39 år og uddannet revisor. Martin er fanklubbens eksterne kasserer og står for årsregnskab, momsafregning, skat og bogføring samt betaling af fakturaer. Er ansvarlig for afregning fra busture og diverse arrangementer samt kontrol med de forskellige budgetter.