Jan Jensen

jan.jensen@agf-fanclub.dk

Jan, 41 år er uddannet kok, arbejder på en lille cafe i latinerkvarteret i smilets by, har været frivillige i fanklubben side 1995, han har siddet i bestyrelsen siden 2004 og de sidste 7 år som formand.
Derudover er Jan bestyrelsens kontakt til AGF.

Anja Lilli Beikes

anja.beikes@agf-fanclub.dk

Jeg hedder Anja Lilli Beikes, jeg er 40 år og har været medlem i 14 år, hvoraf jeg har brugt 13 af disse år på frivilligt arbejde i fanklubben. Først i Bjørneklubben, så begyndte jeg at skrive i Fæstningen, og i de sidste 10 år har jeg været redaktør af vores fanblad, derudover er jeg formand for vores medieudvalg, der ud over bladet også har det overordnet ansvar for de sociale medier og vores hjemmeside.
Til dagligt er jeg gymnasielærer på Aarhus Handelsgymnasium Viby, hvor jeg underviser i tysk og historie.

Dennis Jensen

dennis.jensen@agf-fanclub.dk

Er en ung og frisk mand på 25 år, som fuld af energi og brænder for at gøre en forskel for AGF Fanclub, arbejder som musiker og har medvirket i et par enkelte film. Det jeg primært kommer til stå for, er børn og unge udvalget.

David Thorbjørn Møballe Knudsen

david.moballe@agf-fanclub.dk

David, 27 år, er i 2016 valgt til bestyrelsen. Han er kommet på stadion siden 1998. Davids opgaver indebærer blandt andet kontakt til fanklubbens frivillige.

David er også suppleant i Danske Fodbold Fanklubbers bestyrelse.

Vibeke kilian

vibeke.kilian@agf-fanclub.dk

Vibeke, 43 år er uddannet kok. Har været i bestyrelsen siden 2007 foruden det år, hun var fankoordinator for AGF.
Vibeke er højre hånd til kontaktpersonen i stadionudvalget samt hun er kontaktperson for eventudvalget. Hun har også kontakten med sikkerhedschefen på hjemmebane samt kontakt med AGF om hvilken spiller som skal i fanområdet efter kampen og afhentning af spilleren efterfølgende.
Kontaktperson ang tifo til landskampene.
Ellers hjælper hun til hvor der er brug for det.

Ekstern kasserer

Martin Malling

martin.malling@agf-fanclub.dk

Martin er 39 år og uddannet revisor. Martin er fanklubbens eksterne kasserer og står for årsregnskab, momsafregning, skat og bogføring samt betaling af fakturaer. Er ansvarlig for afregning fra busture og diverse arrangementer samt kontrol med de forskellige budgetter