Bliv medlem

Her på siden kan du melde dig ind i AGF Fanclub Aarhus. Når du har udfyldt felterne og sendt indmeldelsen til os og betalt for dit medlemskab, vil du efter nogen dage modtage et brev med dit medlemskort, et velkomstbrev og en mail fra os

Vi glæder os til at se dig på stadion!

– KUN NYE MEDLEMMER! –

Gå til online indmeldse

OBS. VED GENINDMELDELSE, SEND EN MAIL TIL FANS@AGF-FANCLUB.DK

Medlem af fanklubben

Prisen for et medlemskab i AGF Fanclub Aarhus er kun 200 kr. årligt.

Ønsker du at blive medlem af AGF’s eneste officielle fanklub, kan du vælge mellem følgende betalingsmetoder:

1. Hjemmesiden (ved genindmeldelse se punkt 3) Brug vores online tilmelding, der også modtager VISA, VISA Dankort og Mastercard betaling.

2. Kontant: Betal kontant et af følgende steder:

– I bussen på fanklubbens udebaneture
– Ved fanklubbens infostand i fanområdet på CERES park.

Du finder infostanden bag C-tribunen. Der er åben fra halvanden time, til en halv time før kampstart, ved alle hjemmekampe.

3. Genindmeldelse/fornyelse af medlemskab Hvis du ønsker at genindmelde dig, skal du kontakte fanklubben på fans@agf-fanclub.dk, hvor du skriver dit navn og dit medlemsnummer og at du ønsker at genindmelde dig. Du vil derefter få tilsendt et link direkte til kontingentbetaling. Hvis du er tilmeldt BetalingsService, vil dit kontingent automatisk blive betalt hvert år og du modtager derfor automatisk dit nye medlemskort.

Medlemskort

Når du melder dig ind i fanklubben, også ved fornyelse af medlemskabet, modtager du automatisk et medlemskort. Kortet skal medbringes til fanklubbens arrangementer, også udebaneture. Hvis du mister dit kort, koster det 20 kr. at få lavet et nyt. Beløbet indsættes på fanklubbens bank konto. reg-nr 7120 konto nummer 1152866 skriv i bemærkningen ”nyt fankort” og dit medlemsnummer, navn og adresse. Bemærk: I vores handelsbetingelser står der, at der er 2 ugers leverings tid på kort efter betalingen er gennemført, vi sender det selvfølgelig så hurtigt det er muligt.

Nye medlemmer får en velkomstpakke med følgende indholder

• Unikt medlemskort – med dit eget navn og fanklub medlemsnummer
  • 10 % rabat i AGFs fanshop CERES arena, på ikke i forvejen nedsatte varer.
  • Et gavekort på en værdi af 100 kr. til AGFs fanshop, som du finder i CERES ARENA.
  • En voucher kode til AGFs online shop, som giver dig 10 % ( koden fåes ved at kontakte fanklubben sekretær på fans@agf-fanclub.dk)
  • Nyeste nummer af vores medlems blad bliver sendt i PDf format, samt en kopi af vores vedtægter, selvfølgelig pr mail.

Ved gentegning af medlemsskab får man udover et nyt medlemskort

• 10 % rabat i AGFs fanshop CERES arena, på ikke i forvejen nedsatte varer
  • En voucher kode til AGFs online shop, som giver dig 10 % (koden fået ved at kontakte fanklubbens sekretær på fans@agf-fanclub.dk)
  • Et gavekort på en værdi af 100 kr til AGFs fanshop, som du finder i CERES ARENA.